No products in the cart.

FotballAkademiet

FotballAkademiet er et ekstra tilbud for barn som har lyst til trene litt mer fotball. Et samarbeid mellom Altifotball og Loddefjord. Vi har hatt 3 stykker på arbeidsuke og de har skrevet litt om dette tilbudet. Hvordan de hadde det og deres opplevelser fra når de var med på dette.

FotballAkademiet tilbyr barn (i 5, 6 og 7 klasse) fotballtrening hver mandag og fredag, hver uke etter skolen. Man går direkte fra skolen og ned til parken, og blir servert varm og god mat.


Jeg (Viktoria) har selv gått på fotball akademiet og det var veldig gøy. Trenerne er alltid blide og hjelpsom. Jeg synes akademiet var gøy fordi jeg har alltid likt å trene mye fotball, og derfor var akademiet supert for meg. Jeg gikk ned til akademiet rett etter skolen sammen med de andre. De fleste som gikk på akademiet sammen med meg var like treningsvillig og treningene var alltid like gøy.

Det er jo mange steder der de ikke er så flinke til å “likestille” guttene og jentene, men her på akademiet er de veldig flinke. Det var aldri forskjellsbehandling mellom guttene og jentene. De har alltid vært flinke til å blande guttene og jentene sammen, og det er en veldig positiv ting for nå har jeg blitt mer vant til å trene med gutter. 


Trenerne har alltid vært like forståelsesfulle og hjelpsomme. De var kjempe flink til å ta hensyn til alle.

Ove lager alltid klar maten, og maten smaker alltid like godt. Ove og Petter har alltid vært et stort forbildet for meg, de har alltid fått meg til å le hvis jeg er i dårlig humør og hjelper meg når det trengs. De er begge to veldig dyktige trenere. De er flink til å ikke gjøre treningen kjedelig og passer på at alle har det bra. 

Fotballakademiet gir også muligheter for at man kan komme med ideer og innspill til hva du vil lære på treningene. Trenerene passer på at du lærer deg nye ting, som er viktig slik at du kan utvikle deg i fotball. Det er alltid like god stemning og de stiller alltid opp med et smil på treningene uansett om de har hatt en dårlig dag. 

Jeg (Thea) har gått på fotballakademiet i ca 1 år og det har alltid vært en fin ting og komme på etter skolen. Kanskje du har hatt en dårlig dag på skolen, kanskje det ikke har gått så bra på en prøve eller at du bare rett og slett har hatt en skikkelig dårlig dag på skolen så er det alltid like fint og komme ned til parken og bli møtt med et stort smil av alle trenerne. Jeg synes alltid det var kjempe gøye øvelser, og det var alltid gøy og spille fotball med vennene mine. 


(Chris-Andre) Etter en lang og slitsom dag på skolen var akademiet alltid åpent på mandager og fredager. Du kom alltid ned til god mat og smilende trener. Akademiet har vært en stor påvirkning av min utvikling som fotballspiller fordi det var alltid nye utfordringer på trening. Det var alltid likestilling blant årsklassene uansett hvem du spilte med, enten om de var eldre eller yngre. Gjennom hele veien har det alltid vært god stemning. Stemningen på vei til akademiet er noe jeg aldri kommer til å glemme, det var alltid konkurranse om å komme først ned, hvem som var først klar og hvem som kom først opp.

Treneren var alltid like flink på å gi god komplimenter på hva du var flink på og hva du kunne gjør bedre.Da har vi hørt historien og opplevelsen til 3 deltakere som har vært med oss på FotballAkademiet. Dersom du har lyst til å være med hos oss, så er det bare å ta kontakt. Vi kan garantere gode opplevelser, gode minner, idrettsglede og artige øyeblikk med fotball.  For eventuelle spørsmål, så er det bare å kontakt Petter Bakke, mail: [email protected]

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *