No products in the cart.

Mini Akademiet – klar for 2020 :)

På Mini Akademiet så finner vi den yngste gjengen i vårt akademi tilbud. Dette er for de kidsa som går i 3 og 4 klasse på barneskolen. Hvert år, så åpner vi opp for at de som går i 2 klasse kan melde seg på. Påmeldingen starter i desember og oppstarten er i januar. 

Det er i dag 31 deltakere på Mini Akademiet, det er åpent for alle som vil og har dermed ingen begrensninger i forhold til skole- eller klubbtilhørighet. Det er deltakere fra Bjorøy, Alvøen og Vadmyra skole, når det kommer til klubbtilhørighet så har vi deltakere fra Loddefjord og Vadmyra. Vi ser det som en stor fordel at deltakere blir kjent med andre personer som går på andre skoler og spiller på et annet lag.

Deltakere som går på skoler som er litt lengre borte, blir hentet etter endt skoledag. Når alle er på plass så er det felles bespisning, så skifter de og går opp på treningsbanen. Først spiller de fotball selv – litt sånn frileik. Treningene starter kl 14.30 og holder på til 16.00. Vi følger alltid samme prinsipp i trenings oppbyggingen, først oppvarming, deretter deløvelser og så avslutter vi med spill. 

Lyst til å bli med?

Alltid kjekt med flere deltakere. Det er ingen nødvendighet at man spiller fotball for å kunne være med. Vi finner også løsninger når det kommer til å ha noen prøvedager før man bestemmer seg. 

I januar så åpner vi som nevnt opp plasser til kids som går i 2 klasse. Dette er noe vi gjør hvert eneste år. 

Har dere lyst til å bli med, ja så sender dere en Mail til [email protected]. Ta kontakt og still gjerne spørsmål hvis det er noe dere lurer på.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *