No products in the cart.

Strålende oppstart på Mini Akademiet

Mini Akademiet hadde oppstart med ny sesong 15 august. Er jo sånn at Mini Akademiet følger de store europeiske ligaene og da begynner man i august, sånn er opplegget og dermed er vi klar for sesongen 2019/20. Dette er år 6 på Mini Akademiet. Det har vært veldig mange spillere innom opp igjennom årene og som vanlig er det fokus på det sosiale, samhold, idrettsglede, trivsel, mestring og at fotball er utrolig gøy. Mini Akademiet – litt mer enn bare fotball.

 

Mini Akademiet er for alle som har lyst, som bor i Bergen vest og som har lyst til å være i aktivitet. Det er ingen begrensinger i forhold til skole- eller klubbtilhørighet. Deltakere er jenter og gutter som går i 3 og 4 klasse, fra januar 2020, så åpnes det opp for jenter og gutter som går i 2 klasse. I år er det deltakere fra Bjorøy og Alvøen skole. De på Bjorøy blir hentet, mens de som går på Alvøen skole går ned til Alvøen idrettspark etter at skolen er ferdig. Før treningen spiser alle sammen mat, slapper av og snakker om alt mulig. Deretter er det skifting til fotballtøy og opp på treningsfeltet.

 

Det er så langt 29 deltakere, noen jenter og en del gutter. Den første perioden er det en del innføring i nye ting. For å lære seg nye øvelser, går blant annet på sjef over ballen, konkurranser, kroppskontroll, motorikk og selvfølgelig mye spill. Etterhvert blir det faste temaer pr mnd. Det er svært gledelig at det blir flere jenter, innimellom vil vi legge opp til en egen jentegruppe, med veiledere fra damelaget og J17. Perfekt å ha ungdommer og spiller fra a-lag, for disse fungerer også som forbilder og rollemodeller.

 

Mini Akademiet har treninger hver tirsdag og torsdag hele året. Det er alltid full fart, masse latter, godt humør og herlig stemning. Det blir ca 6-7 timer totalt pr uke, det er timer som går veldig fort. For fotball – ja, det er skikkelig kult 🙂

 

 

Lyst til å bli med eller prøve en uke. Da er det bare å sende en mail til: [email protected]

 


Følg oss på sosiale medier, så er du enda mer oppdatert og får tilgang på andre artige videoer.

 

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *