No products in the cart.

Fotball Akademiet

Vi nærmer oss kraftig slutten på 2019, på Fotball Akademiet er det full fart og full rulle hele tiden. Hver eneste mandag og fredag etter skole tid kommer kidsa ned på treningsanlegget, spiser mat, skifter og gjør seg klar til trening. Maten slukes alltid unna i full fart, trenings tøyet skiftes i en fei og så er det å finne seg en ball og løpe opp på banen før treningen starter, for å spille litt fotball.

33 deltagere på Fotball Akademiet, som kommer fra mange ulike skoler i Bergen vest. Tilbudet er åpent for alle som vil, uavhengig av skole- og klubbtilhørighet. I dag har vi spillere som spiller i blant annet Olsvik, Mathopen og Loddefjord. Deltagerne går på forskjellige skoler som blant annet Bjorøy, Alvøen, Olsvik og Mathopen skole. De som går på Alvøen skole går ned til klubbhuset etter endt skoledag,  de som går på de andre skolene bli hentet hver gang, før hver eneste trening.


Det er veldig sosialt på FotballAkademiet, mye latter, glede og godt fotball humør på alle som er med. På treningene så starter vi alltid med oppvarming, deretter går vi videre inn i øvelser og den siste halvtimen avslutte som regel med spill. I forbindelse med oppvarming så er det alltid mye motorikk og kroppskontroll, i tillegg til at det er masse øvelser som er med ball, slik at hver enkelt deltager får masse berøringer på ballen og dermed kan utvikle sine ferdigheter. 

Tida flyr på Fotball Akademiet og vi er nå litt inne i sjarmøretappen. Det er nå nemlig klart for julecupen på Fotball Akademiet, dette er noe alle deltagerne forventer at skal skje i desember og det har dermed blitt tradisjon for dette. Alle deltagerne deles Inn i ulike lag. I år har vi lagene  Snøfall IL, Jul United, FC Skomakergata og Blåfjell City. Alle kjemper de hardt for å bli mester i julecupen 2019.

Sjekk ut videon under her, så er du enda mer oppdatert på julecupen 🙂

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *